- Advinto.nl | Gratis adverteren | Tweedehands spullen | Advertentie zoeken | Speur advertenties | Advertentie zoeker
Plaats Advertentie

Help

  1. Hoe plaats ik een advertentie? Maak een gratis account aan via de button ‘Maak een account’ en plaats daarna jouw advertenties met de button ‘Plaats advertentie’.
  2. Hoe lang is mijn advertentie geldig? Je advertentie blijft na het plaatsen 4 maanden op de site te zien voor bezoekers.
  3. Kan ik mijn advertentie offline zetten? Ja je kunt elke advetentie van jouw in de pauze stand zetten dit doe je in ‘Mijn account’ bij ‘Mijn advertenties’ met de pauze button. En als je de advertentie weer online wilt zetten dan klik je op de online button.
  4. Kan ik mijn advertentie bewerken? Ja je kunt elke advertentie die van jouw is bewerken in ‘Mijn account’ bij ‘Mijn advertenties’ door op de button met het pijltje te klikken. Bewerk je advertentie en klik op opslaan.
  5. Kan ik mijn advertentie verwijderen? Ja je kunt elke advertentie die je hebt verwijderen in ‘Mijn account’ bij ‘Mijn advertenties’ door op de verwijder button te klikken.
  6. Mijn advertentie is verkocht wat nu? Klik op ‘Mijn account’ bij ‘Mijn advertenties’ op de link ‘Markeer als verkocht’ en je advertentie is niet meer online te zien.
  7. Ik ben mijn wachtwoord kwijt kan ik een nieuw wachtwoord krijgen? Je kunt hiervoor een nieuw wachtwoord aanmaken via de deze reset link daarna kunt u weer inloggen.
  8. Hoe wijzig ik mijn profiel? Ga naar ‘Mijn account’ klik op ‘Wijzig profiel’ en wijzig jouw profiel en klik op de button ‘Profiel opslaan’.
  9. Ik kom ergens niet uit op de site of heb een andere vraag of suggestie? Vul dan het contactformulier in op de site via deze link en we nemen spoedig contact met u op met een antwoord op uw vraag.

Rubrieken

Dekbedovertrekken en hoeslakens